Så mycket kärlek till denna varelse

 

Tack för alla minnen tillsammans med er!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Träna, träna, träna

Dagarna blir bara mer och mer magiska. Imorse startade vi med Yoga. Nått jag hatar så fruktansvärt mycket... Det gör ont, jag blir yr och hatar att sitta still, men det är så skönt efteråt. Tänk om känslan efteråt gick att få tag på något annat sätt. Nåväl, vi äter frukost ganska sent. Därav hann vi bara slappa vid poolen en kort stund innan träningen mitt i dagen. Ett pass som Anna kallade för "strandhäng". Inte så mycket häng enligt mig, mycket rumpa och armövningar. Såklart avslutades passet med 50 burpees och 50 armhävningar. 
Jag och mamma delade på en jätte god pizza till lunch och därefter väntade lite lekar. Med lekar menat var det sprint, tre i rad med procedosmattan samt parträning. Jätte roligt!  Till middagen idag var det så mycket gott. Ostar, parmaskinka, carbonara och oliver i massor. Nu ska vi sova, för ack vad jag behöver det. Godnatt.
(null)
(null)
(null)
(null)100 av varje

Gårdagens grispass har gjort sig till känna mest hela dagen. Vi gick dit utan vetskap om vad som väntade. Vi blev indelade i lag och fick därefter veta att vi skulle göra 100 av varje. 100 armhävningar, situps, burpees osv. 
Idag har träningsvärken varit brutal, i hela kroppen. Vi körde ett pass imorse första P-E.One releasen. Jätte rolig men också sjukt tung för bena. Mitt i dagen körde vi Soma och därefter gav kroppen upp. Jag var så trött och sliten så jag var tvungen att gå och lägga mig en stund. Hoppade över avslappningen innan middagen, och låg istället på rummet och chillade. Imorgon väntar en ny spännande dag. Jag och mamma ska ta och springa innan morgonyogan. Sen får vi se vart dagen tar oss. Nu ska jag läsa ut min bok och sen sova. Godnatt Spanien. (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Siesta

Jag har fått tagit en siesta, är gööör trött för tillfället. Eftersom att jag strängt sa till mamma innan resan "du väcker mig 7 varje morgon" sagt och gjort gör hon sitt bästa med att få upp mig till dess. Imorse började vi med träning inriktat till just löpning. Det som jag och mamma sysslar mest med. Olika variation och övningar som efterliknar just löpning. Jätte gött pass att starta med. Efter frukost gick mamma till golfbanan och jag tog en promenad längs stranden. Kollade i några butiker och sedan gick jag till poolen. Satt i skuggan och läste i lugn och ro. Idag satte Anna in ett extra pass och körde slut på oss deluxe, men jag älskar känslan av att vara så trött så man nästan ramlat ihop. 
Innan middagen väntar ett pass som heter Just do it ingen vet vad vi kommer att möta men det lär bli svettfest.  (null)
(null)
(null)
(null)
Njuter fullt ut!

Vi lämnar en hektiskt och helt magisk dag bakom oss. Jag och mamma startade morgonen med 5km löpning och sedan yoga vid havet med resten av gruppen. Därefter frukost följt av en fantastisk föreläsning, som handlade mycket om vilja och om "att bära sin egen skit" att ta tag i saker som till exempel träningen, samt att sätta rimliga mål. Resten av dagen har spenderats vid poolen, solen tar nå jävulskt så det är korta stunder som vi kan ligga i direkt solljus. På eftermiddagen körde vi ett hårt P-E.One pass. Så jäkla skönt! Imorgon väntar en ny härlig dag med massa träning och nya äventyr.  (null)


Godnatt Spanien!

Vi är äntligen framme, har längtar så länge och så mycket efter den här veckan!!! En vecka laddad med massvis av träning, god mat och härligt sällskap. Resan hit igår var så sjukt dryg. Flyget var försenat, någon som blir förvånad? Bara en timme men en timme gör mycket när man har långt att åka. När vi väl kom fram till Malaga väntade en busstur på närmare tre timmar. Trött och åksjuk efter flygningen men det gick bra. 
Vi befinner oss i Alboran, ett lugnt område med mestadels golfare och vår träningsgrupp. Hotellet är magiskt, modernt, rent och fint. Trevlig personal och jätte god mat. 
Imorse startade vi dagen med en cirkelträning, därefter frukost och en löptur. Precis i min smak! Nu på eftermiddagen har vi pressat vid poolen och läst våra böcker. Halv fyra väntar ett Somamove pass och sedan yoga innan middagen. Den här veckan kommer bli kanon!  (null)
(null)
RSS 2.0