Hektisk vecka

Jag vill bara att den här veckan ska ta slut nu... Har jobbat dubbla pass varje dag, från måndag till lördag. Tidig morgon på skolan fram till midnatt på restaurangen. Idag är jag på Storhogna och fotar bröllop. Så nervöst, då jag bara har en chans att lyckas. Ett bröllop går liksom inte att göra om. Men samtidigt är det så kul, när bilderna blir fina och kunderna nöjda. 
Igår fick jag hem två vårnyheter från Muula. Super söta pastellfärgade muggar till min samling. På måndag är jag äntligen ledig! (null)


Älskar ljuset

Jag har varit ledig i två dagar. Typ. Igår låg jag och Tobias i soffan hela dagen, och spelade spel. Vi åt plättar till frukost och mös framför brasan med snön som yrde utanför. När klockan började närma sig 18 åkte vi till Storhogna för att prova Smaka på Vemdalen. Det är en koncept där dom flesta restaurangerna i Vemdalen området kombinerat ihop sin egen tvårättersmeny, till ett reducerat pris.Vi åt en delikatess bricka till förrätt och drack bubbel, ryggbiff till varmrätt och creme brulée till efterrätt. Supergott och mysigt att umgås bara han och jag. 
Idag var det måndag igen och jag har varit på skolan, men bara på en lektion.  Idrott med massa lek och bus. När jag kom tillbaka hem skjutsade Tobias mig till Sånna, så sprang jag hem. 7km pulsandes i snön, men ack så skönt det är att komma ut. Efter löpträningen skottade jag snö och åt avokadomackor. Kvällen har avslutats med en långpromenad med podd i öronen. 
Det bästa med att bo i Jämtland är när vårvintern tar fart och det är ljust längre och längre fram på kvällarna. Därav blir jag också sugen på vårnyheter i hemmet. Tobias har köpt ett nytt soffbord idag och jag har beställt nya gardiner. Så taggad! (null)


Kirrat nya stavar

Som rubriken lyder. Jag skulle ut och åka skidor för någon dag sedan. Allt var frid och fröjd tills jag hade kommit halvvägs, där gick staven av. Så jag kämpade mig runt 5km med en stav, och fick bittert gå tillbaka hem. Idag köpte jag nya stavar 600kr fattigare men de var det värt!
Igår hade jag en helt fantastisk dag. Vi hade personalvård på jobbet och firade väl att sportlovsveckorna är över. Vi började dagen med fjällridning, jätte mysigt. Mycket snö i skogen och strålande sol. Vi red till en super fin fäbovall där vi grillade lunch och fikade massa gott. När vi kom tillbaka hade vi fritid fram till middagen. Jag åkte då hem, svirade om och hämtade Baileys för att ta en tur på skidorna. Självklart tog vi och åkte favorit turen. Högfjällsrundan. Det var obeskrivligt vackert, solen värmde trots att den var påväg ner och det enda som hördes var skäret av skidorna (och en flåsande hund). 
Kvällen avslutades på TorgEtt med en trerätters middag. Mycket trevligt!  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)


På fjället trivs jag som bäst

Mamma och pappa har varit på besök över helgen. Tyvärr har vi klent med personal så jag har behövt jobba ändå. Som tur var började jag klockan 17 idag så vi hann med en tur upp på fjället. Vi tog massa flugor i samma smällar, bland annat fick jag umgås med Linn, vi åkte skidor i det helt fantastiska vädret samt avnjöt en fantastiskt god våffla på samevistet. Mamma hade det dåligt med fästet och sa inte så mycket genom fjällturen. Jag njöt som aldrig förr och var nöjd trots att det blåste och hundarna busade en aning för mycket. 
Imorgon ska vi ta nya tag, dock lämnar vi dom klassiska skidorna på hyllan. Kanske är lika bra när vi har så dåliga vallare.  (null)
(null)


En tur på fjället

Den här dagen har varit så himla bra!!! När jag väl är ledig spenderar jag helst tid i sängen eller soffan med att kolla på serier. Vecka 9 är över och hela Vemdalen pustar ut, därav bad jag om att få en dag extra ledigt denna veckan. Så jag var ledig igår måndag, då umgicks jag med några kollegor. Vi åt både lunch och middag tillsammans, samt drack ett eller två glas vin. Jag skippade måndagskulbben igår, och åkte hem tidigt för att ta en promenad med Baileys. 
Imorse fick jag skjuts av Tobias för att hämta min bil på jobbet, därefter åkte jag till sopsorteringen för att slänga skräp. Bar in ved, skottade snö och somnade på soffan en stund. Därefter tog jag en långpromenad med Baileys, först till Ica för att slänga batterier och sen ner på sjön så hon kunde springa lös. När vi kom hem beslutade jag mig för att åka upp till Storhogna. Där vi tog en tur på fjället.  Vilken magisk dag! Älskar ljuset och att solen värmer.  (null)
(null)


RSS 2.0