2019

Snacka om evighet sedan jag skrev här sist. Det har hänt en hel del. Bland annat tog jag och klippte av mig håret, jag har slutat på hotellet och börjat på ett nytt jobb. Vi har firat jul och shoppat upp julklappspengarna på mellandagsrea.
Det nya året har inte riktigt börjat som planerat. Jag åkte på en riktig dunderförkylning, vilket stoppade upp all träning i över en veckas tid. Fick mig nämligen en start till Vasaloppet i julklapp så jag måste verkligen komma igång med skidåkningen igen. Plus att snön håller på att försvinna så jag är en aning orolig. Därefter fick jag urinvägsinfektion som jag fortfarande inte blivit av med. Hade det i en vecka innan jag sökte hjälp och fick penicillin. Men idag äntligen var jag ledig så jag tog mig ut på en löpartur. Det var så skönt och Baileys uppskattade det verkligen. 
För kommande vecka så ska vi ha kick off med jobbet. Köra go-cart och äta middag tillsammans innan måndagsklubben. På tisdag ska jag och Tobias åka in till stan och prata med banken. Se om vi kan skriva om våra lån och eventuellt byta bank helt och hållet. Jag ska hämta en ny kamera och kanske tatuera mig. Så taggad! (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0