Lite uppdatering, och ganska flummigt!

Nu har det ekat tomt från mig här i några dagar. Jag har börjat jobba på skolan och tycker det är så kul, helt sjukt att jag fick den här möjligheten. Samtidigt som jag serverar på kvällarna och jobbar med det som jag är bästa på, service. Så är jag på skolan och får lära mig massa nytt och se eleverna utvecklas.
Idag har jag haft tre mattelektioner och en fysiklektion. Imorgon ska jag hålla i svenska och engelska. Jätte spännande. Det är som att gå på högstadiet igen men jag är inte den som jobbar på i matteböckerna. När jag slutade jobbet åkte jag hem för att ta en liten nap och sen joggade jag ner till skidspåret. Kan varit de tyngsta skatepasset jag varit med om. Herregud vad tjärft det var i spåret, men jag var tvungen att ta mig ut idag. Eftersom att jag jobbar förmiddag och eftermiddag så hinner jag knappt ut på dagarna. Efter jobbet imorgon sticker vi iväg till Bräcke för att sova sen vidare mot Stockholm på fredag morgon. Det ska bli så kul att komma iväg och göra någonting, samt mysigt att hela familjen ska med. 
Här är några bilder på mina samlarmuggar. (null)
(null)
(null)


Vikarie

Alltså ibland händer det så himla slumpmässiga saker i mitt liv. Jag har varit ute efter ett nytt jobb sedan augusti. Sedan dess har jag jobbat på tre olika arbetsplatser, dels för att jag inte fått heltidsanställning och för att det varit så fruktansvärt dåligt betalt. Efter jul började jag på en restaurang, och jag jobbar kvar där. Trivs jätte bra, fina kollegor samt att det är ett roligt jobb. Dock jobbar jag för det mesta kvällar. Då börjar jag 17.00 och har inte jätte mycket saker för mig på förmiddagarna. Förutom träningen då. Därför började jag fundera kring att kanske skaffa ett förmiddagsjobb. Så imorgon ska jag prova på någonting heeeelt nytt för mig. Jag ska eventuellt börja som vikarie på skolan i Svenstavik. Hur spännande?! Jag ska jobba imorgon och på fredag, jätte kul!  Kan dock inte se mig själv som en lärare. Haha! (null)
(null)


Helt slut

Idag hade jag öppningen på jobbet, vilket betyder att jag klev upp mycket tidigare än vanligt. Vädret har varit så trist, dimmigt och jätte kallt. Därför känner jag mig helt slut.
Igår var jag in till Östersund, shoppade lite småsaker jag behövde samt gjorde en ny tatuering (!!!) Plus att jag fixade till en gammal tatuering som behövde piffas till. Iallafall har jag ganska många tatueringar sedan innan, och tycker inte att det brukar göra så ont. Men att tatuera bröstbenet var en smärta utan dess like. Det var så sjukt obehagligt efter ett tag. Då vibrationerna av nålen gjorde att de ilade en aning i benet under huden. Tatueringen vart så sjukt snygg och jag ångrar inte en sekund!   (null)Årets första lopp

Ja som rubriken lyder. Idag körde jag och mamma årets första lopp. Night snow run. Väldigt mycket finare förhållanden än föregående år. Relativt bra packad snö, banan var lite annorlunda men defenetivt mot de bättre! Enda nackdelen med dessa fjällopp är att de oftast börjar med långa uppförsbackar, vilket gör att man tar ut sig ganska bra i början. Det gäller att hitta balansen för att orka, speciellt när man ska pulsa i djupsnö. Det roligaste med att göra samma lopp åren efter varandra är att se hur man förbättras. Ikväll sprang vi 15 minuter snabbare än förra året. Super kul! Nästa lopp på tur, Vasaloppet.  (null)
(null)


Vilken dag!

Det här var nog första dagen på väldigt länge som jag hade planerat att göra någonting. Det kom ju en himla massa snö inatt. Så direkt efter frukost gick jag ut och skottade snö. Därefter tog jag en promenad till Ica för att handla. Vädret har verkligen varit helt fantastiskt hela dagen! Så det var väldigt skönt med en promenad. När jag kom hem lagade jag pastasallad och medan den svalnade gjorde jag ett tabatapass. Så skönt med lite variation i all denna skidåkning. 
Nu ska jag vänta tills Tobias kommer hem och skottar med traktorn så jag tar mig till jobbet ikväll.  (null)
(null)
(null)


Vart är orken?

Ibland sätter jag upp lite fööör höga mål. Jag kliver upp på morgonen, gör alla rutiner. Äter en bra frukost ta mitt magnesium, bär in ved och tänder upp. Då känns kroppen så pigg och fräsch, men när jag väl kommer ut till skidspåret känns allt skit. Jag vet inte om jag helt och hållet tappat intresset för skidåkningen eller om jag bara är i en svacka. Imorgon ska jag inte tvinga mig själv till skidspåret utan gå till gymmet istället, sen fokusera på helgens lopp.  (null)


Serienörd

Jag har verkligen blivit fast i så många serier på sistone, och grejen är den. När jag väl börjar titta så kan jag inte sluta. Utan då plöjer jag tills det är slut. Serier som både jag och Tobias kollat på är bland annat. Bron, You och Orange is the new black. Förra veckan började vi kolla på Sons of anarchy och igår började jag själv kolla på Gossip girl. Jag har blivit helt fast i båda serierna. Det är skönt att ha någonting att titta på, när jag hänger tvätt eller äter frukost. 
Idag börjar jag jobba 17.00. Vilket är så skönt för jag hinner göra vad jag vill innan jobbet. Så efter frukost tog jag mig iväg ner till skidspåret, men kroppen känns inte helt 100. Jag har haft urinvägsinfektion i tre veckor samt ätit en penicillinkur, men så fort jag börjar röra på mig får jag smärtor i ryggen. Jag åkte en mil och det gick helt okej. Spåren var aningen isiga så jag hade det ganska bakhalt. Ska prova att åka skate imorgon istället, den sidan var väldigt fin idag. Nu ska jag laga lunch/middag och sen duscha. (null)
(null)


Momma 80år

Wow vilket brakkalas vi var på i lördags. Momma hade sitt 80års kalas och hade bjudit in hela tjocka släkten, och det var så trevligt. Massvis av skratt, super god mat också efterrätt på det. 
Jag hade beställt en bukett med 80 rosor som var så himla fin. Momma älskar blommor så det var den bästa presenten jag kunde komma på. Vi köpte även ett photo booth set för att kunna ta roliga bilder. Hela kvällen var så lyckad och ett kalas vi sent kommer att glömma.
 

Måndag ny arbetsvecka

(null)
(null)


2019

Snacka om evighet sedan jag skrev här sist. Det har hänt en hel del. Bland annat tog jag och klippte av mig håret, jag har slutat på hotellet och börjat på ett nytt jobb. Vi har firat jul och shoppat upp julklappspengarna på mellandagsrea.
Det nya året har inte riktigt börjat som planerat. Jag åkte på en riktig dunderförkylning, vilket stoppade upp all träning i över en veckas tid. Fick mig nämligen en start till Vasaloppet i julklapp så jag måste verkligen komma igång med skidåkningen igen. Plus att snön håller på att försvinna så jag är en aning orolig. Därefter fick jag urinvägsinfektion som jag fortfarande inte blivit av med. Hade det i en vecka innan jag sökte hjälp och fick penicillin. Men idag äntligen var jag ledig så jag tog mig ut på en löpartur. Det var så skönt och Baileys uppskattade det verkligen. 
För kommande vecka så ska vi ha kick off med jobbet. Köra go-cart och äta middag tillsammans innan måndagsklubben. På tisdag ska jag och Tobias åka in till stan och prata med banken. Se om vi kan skriva om våra lån och eventuellt byta bank helt och hållet. Jag ska hämta en ny kamera och kanske tatuera mig. Så taggad! (null)


RSS 2.0