Toppenstök

Hej och hå. Här var det längesedan jag kikade in. Jag vet inte var jag ska börja. Idag är det sista lediga dagen på två veckor, två långa stenhårda påskveckor... Känner klumpen i magen varje gång jag tänker på det. 12 dagar kvar innan jag börjar på nytt jobb och lägger säsongen bakom mig.
Jag har hunnit med så mycket på sistone. Linn och jag tog en spontan tripp till Bruksvallarna för att åka skidor. Fjället var magiskt vackert och vi åt världens godaste gulaschsoppa. Linn är verkligen min bästa kompis, världens goaste! Kvällen spenderade vi med tacos och sedan var det fest för Alissa som fyllt år i fjällbastun. 
Igår var vi på Toppenstök. Drack massvis av minttu, gick tipspromenad, solade och dansade sönder borden. Jätte rolig dag och wow vilket magiskt väder! 
Idag har jag och Tobias hunnit med massvis av saker. Vi hämtade min bil på skalet imorse, städade gäststugan, lagade pizza. Efter att Tobias åkte på jobbet så städade jag hemma,  tog fram allt påskpynt, läste klart min bok, gick låmgpromenad med Baileys. Jag har gjort mitt första träningspass på balkongen och provat skaren på sjön. Vilken dag. Nu ska jag mysa resten av kvällen och samla kraft.  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Årets första och sista

Det har blivit någon slags tradition att endast åka slalom en gång per år. De bockade vi av igår. Haha, vi bor 5km från slalombackarna men har aldrig tid att ta oss dit. Det var iallafall premiär för mig att åka på Vemdalsskalet igår. Aningen isiga backar då det både töat och regnat, plus att det stormade utan dess like på fjället. Många tycker att skalet har bäst skidåkning men jag föredrar nog Björnriket eller Klövsjö. 
Tobias köpte sitt första par skidor igår, ett par skateskidor. Så när vi kom hem från backen tog vi oss ner till längdspåret för att testa dom nya skidorna. Mysigt att göra nått med hela familjen, eftersom att Baileys kunde följa med också.
Idag har vi kollat klart på Sons of anarchy. Blev så besviken på den sista säsongen... När Tobias åkte iväg till jobbet så tog jag med mig Baileys på en löpartur i det fantastiska vädret. Solen värmer så gott trots att det varit blåsigt idag med. Kvällen ska jag fortsätta  spendera med att städa, tvätta och byta gardiner. Härlig måndag! (null)
(null)


RSS 2.0