Alltså hur svårt ska de va?

Hej på er! Som jag skrev för typ flera månader sedan, om min så kallade livskris. Eller kanske 20års-kris? Den hänger kvar, känner mig inte lika ångestladdad längre och all stress har börjat lägga sig lite. De som är jobbigast just nu är att jag inte vet om jag vill jobba eller plugga. Helst vill jag plugga men samtidigt behöver jag jobba och ha en rellativt stadig ekonomi. För tillfället jobbar jag på hotell, där jag städar, håller i träningspass och extraknäcker i receptionen. Grejen är att jag inte trivs, jag jobbar inte heltid och har en rent ut sagt värdelös lön. Jag jobbar helger och från och med att jag bytte jobb gäller även helgdagar. Så som julafton, nyår och påsk. Den här helgen som var, hade jag önskat ledigt. Annars jobbar jag hela helger eller bara en dag, lördag eller söndag. Jag har liksom inte någon ledig tid tillsammans med Tobias. De blir liksom att vi bara träffas efter jobbet, äter mat och sover ilag. 
Jag har sökt så himla många jobb, allt från butik, reception, kock jobb osv. Samt att jag sökt ett jobb som jag sååå gärna skulle vilja ha. Nämligen på Vasaloppet. Dom söker både folk till Mora och Sälen. Vissa jobb är längre tjänster och några varar bara från februari-mars. Den tjänsten som skulle passa mig bäst skulle vara i deras växel. Där man sitter och svarar på frågor via telefon och mail. Är det så att jag får någon av tjänsterna, packar jag väskan och drar iväg! De jag mest undrar är hur svårt ska de va att hitta ett nytt jobb?
 

Äntligen en ledig helg

Den här helgen har varit så himla bra! Mestadels för att jag varit ledig och fått vara med Tobias hela helgen. I fredags åkte vi in till stan och checkade in på Frösö Park. Vi gick på spa, provade på alla olika bastusar, badade och bara umgicks. Jätte mysigt att göra någonting tillsammans. Samt att vi inte provat på spat där innan. På lördag morgon åt vi av den väldigt stora och goda hotellfrukosten, och sen åkte vi vidare mot stan. Handlade mat och kanske lite julsaker innan vi åkte hem. Resten av kvällen mös vi på i soffan och kollade på film. 
Idag söndag har det varit en fruktansvärt lång dag, eftersom att vi kom på att klockan skulle ställas om. Tobias klev upp och åkte iväg till garaget och jag har bara varit inne och slöat. Bland annat har jag kollat på En svensk klassiker, och några dokumentärer. Runt 15 tog jag mig äntligen ut på en löpartur. Jätte härligt väder och första turen med mina spikskor. Nu ska jag fixa med middagen och förbereda inför en ny arbetsvecka.  (null)


hatten av, om jag hade haft någon

 

Tobias 26 år

Alltså wow vilken trevlig helg vi haft. Hela fredagen spenderade jag och svärmor med att baka. Jag hade ju fått för mig att vi skulle bjuda på sju sorters kakor till Tobias kalas. Så blev det. Drömmar, kolasnittar, chokladbollar och massa smaskigheter. Samt att vi åt fondue till middag. Tobias fick äntligen sin Apple Watch, som han tjatat om denna klocka. 
På lördag förmiddag styckade vi med mamma och pappa. Dom är ju för snälla som kommer med kött och även hjälper oss att ta rätt på det. Nu är frysen full inför vintern. På eftermiddagen stack jag och mamma ut på en löparrunda medan Tobias och pappa åkte till garaget och skruvade. Innan hela familjen åkte hem åt vi buffé hos Niklas Mattsson. Idag söndag har jag jobbat och sedan jag kom hem har jag lagat middag och kollat på De som göms i snö. Imorgon är de måndag igen, ny vecka och nya planer.  (null)
(null)


Till dig Momma

Pratade med Momma idag och hon saknade att läsa min blogg på kvällarna. Så nu får jag ta upp det här med bloggandet igen. Mest för att få skriva av mig lite med också för att Momma ska ha lite att läsa och se vad jag har för mig under veckorna.
Sedan jag skrev någonting här sist har det hänt så mycket. Bland annat slutförde jag och mamma En svensk klassiker. Sista loppet var Lidingöloppet 30km. Ett jätte roligt lopp som jag absolut kommer att göra om! Tänkte bara kika in här nu ikväll, och visa att jag lever. Så kul att de är så många som fortfarande följer bloggen fast jag inte har skrivit någonting på flera månader. På återseende! (null)


RSS 2.0