Baby it's cold outside

 

Magisk glaskula

 

Hemma över en natt

I onsdags fick jag för mig att jag ville åka hem till mamma och pappa. Utan att säga någonting dök jag upp hemma hos dom på kvällen. Fick pappas spagetti och köttfärsås till middag och de var inte igår. 
På torsdag morgon var jag uppe med tuppen och tog en promenad med mamma innan hon skulle vidare till jobbet. Jag åkte ner till Bräcke och överraskade Momma. Vi åt kebab till lunch och avslutade med en fika på glassbaren. Momma är ju verkligen bäst, det är så skönt att få vara med henne och prata med någon som faktiskt lyssnar och kommer ihåg vad jag sagt. Haha, mamma minns bara varannat ord jag berättar. Jag avslutade min turné på Gällökliniken. Min proffsiga mamma undersökte mig och förklarade massa intressant om tänderna. Därefter polerade hon mina tänder, vilket är de bästa jag vet! 
Helgen har spenderats med jobb på Lodge och Lya. Där jag har värvat folk till Åk en bil vinn en bil. Stått vid datorer och hjälpt till med anmälan. Roligt att få vara på "golvet" och träffa folk. Idag har jag riktigt ont i ryggen och det har varit en pina att bädda sängar idag. Det blir en lång arbetsvecka... (null)


RSS 2.0