Spontant

Igår gjorde jag någonting helt nytt och väldigt roligt. Jag var på Yoga på Hovdetoppen i Vemdalen. Vi alla åkte lift upp, yogade och åkte ned. Det var jätte skönt väder och att yoga i fjällmiljö kan rekommenderas varmt! 
För tillfället jobbar jag järnet, det var planen från början. Jobba på hela sommaren, spara pengar för att kunna renovera badrummet och alternativt resa till hösten. Mellan jobbet ska man ju få in vardagen med, träning och vara med familjen.  Ni som känner mig vet att jag vill ha saker att göra, och hitta på saker. Jag är även en person som jobbar mot olika mål. Så igår tog jag spontant och anmälde mig till en träningsresa i maj nästa år! Fatta vad kul, en hel vecka med träning som dessutom spenderas utomlands. Jag är så taggad! (null)
(null)


Livet på en pinne

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Rallarros

 

3/4

Jag har då simmat Vansbrosimningen för fjärde gången, ingen big deal. Grejen är väl mest den att tiden ska slås år efter år. Därför slog jag på stort i år och blev istället väldigt besviken. De känns som att jag ständigt tar ett steg fram och två tillbaka. Nu är den 3/4 grejen överstökad och det är bara Lidingöloppet kvar. Dock kändes de som att hela klassikern var färdig efter Vätternrundan. Vilket gör att jag känner mig extremt rastlös, jag behöver motivation och jag vill se framsteg. Jag vill ha en vältränad kropp och känna mig nöjd. Helst med ett fingerknäpp.
Och när helgen tog slut, tog också min semester slut. Jag hade behövt en vecka till, för att få fortsätta att slappna av, läsa böcker och träna precis som jag vill. Som tur är har jag en vecka kvar och kan ta ut den när jag vill. För tillfället känner jag mig laddad för att jobba järnet i sommar och ta semester någon gång i höst.  (null)


En fredagstripp till Oxsjön

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Kunde inte haft en bättre födelsedag

Alltså wow, tack för alla fina grattishälsningar och all uppvakntning på min födelsedag. Den kunde verkligen inte blivit bättre! 
Helgen har spenderats i Stockholm tillsammans med Tobias. Vi har bott i Kista precis som förra året. På ett jätte mysigt hotell med magisk frukost. Vi kom ner torsdagkväll och då checkade vi bara in och sen bar det av till gallerian för att kolla på bio. Vi såg Deadpool 2, som var över förväntan. Första filmen är ju svårslagen men tvåan toppade ändå och var sjukt bra! 
På fredag tog vi en shoppingtur i gallerian. Jag hade några saker som skulle inhandlas. Men de blev lite därefter med, bland annat köpte jag så fina glas på H&M home. Efter shoppingturen åkte vi ut till Grönan och spenderade dagen med att äta sockervadd och åka karuseller. Så mysigt, och kul att bara sitta och kolla på folk. 
Därefter blev det äntligen lördag och min födelsedag! Tobias kom och sjöng på morgonen och jag fick jätte fina presenter. Vi fikade wienerbröd och drack kaffe. När vi fikat klart så knackade det på dörren. Då trodde vi först att det var städ, men vi hade satt en skylt på dörren så det stämde inte riktigt. Men så tänkte jag att de är nog mamma och pappa som står där utanför. Så jag svepte täcket omkring mig (nyvaken som jag var) och öppnade dörren. Där stod det en kvinna från receptionen med en vagn, fyllt med ost och kex, frukt och champagne. Då hade mamma ringt och beställt "champagnefrukost" till mig. Så himla snällt och jag blev verkligen så glad! 
Dagen fortsatte med att vi åkte ut till Gärdet och sprang The color run. Ett 5km långt lopp med hinder och massa färg, jätte roligt men dock väldigt o organiserat. Massvis av folk och långa köer utan dess like. Vi genomförde loppet och drack skumpa efteråt. Som jag såklart köpt på Systembolaget, alldeles själv. Haha. Efter loppet drog vi oss tillbaka till Kista, för att göra oss lite fina innan middagen. Vi åt på Jensens, min favorit restaurang. Kvällen avslutades med alldeles för mycket godsaker och Bilar 2. En helt perfekt helg och födelsedag! 
 

RSS 2.0