Mitt sista 2017

Nu kommer äntligen det inlägget som jag längtat efter att få publicera, dock har jag inte haft tid då jobbet och annat på fritiden har kommit före.
Lördag den 30/12 lyckades jag byta arbetspass så jag slutade redan 14.00, vilket hade tyngt mig väldigt länge. Då jag egentligen skulle sluta 20.00. Först hade jag och Tobias tänkt att ta skotern till Storhogna för att äta middag och bara rå om varandra, men de vänder fort i hockey. Så vi bestämde oss för att gå och äta hos Niklas på RestaurangN och sen gick vi till kyrkan för att kolla på en välgörenhetskonsert.
Konserten i kyrkan var helt fantastisk! Pengarna som skänktes gick till en organisation som heter Kvinna till kvinna, och därav hade dom valt musiken efter kvinnliga artister samt låtskrivare. Jag är så imponerade av alla här i Klövsjö som gör saker för byn och verkligen engagerar sig. Underbart!
Under söndagen kom mamma, pappa, Magnus och Eva-Lena hit för att fira in det nya året med oss. Evis och Munne fick inviga vår nyrenoverade gäststuga. Under dagen var vi på Storhogna och klämde 11km i skidspåret, när vi kom hem drack vi blåbärssoppa och mös i soffan innan vi började med middagen. Jag och Tobias stod för förrätten, så vi hade förberett med lite snittar och annat plock. Mamma stod för varmrätten och Evis hade gjort en super god tårta till efterrätt. Vid tolvslaget hade vi tänt machaller på balkongen och grannarna kom upp till oss, så skålade vi in det nya året tillsammans. Helt underbart. Så fick jag min fjärde nyårskyss av den personen jag älskar mest. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0