Bloggen är så ful!

Alltså hallå, min blogg är så ful och misskött! Jag behöver få in mer färg och liv. Motivationen att hålla igång sjunker när jag varje gång går in och ser hur fult det är här. Detta måste jag ta tag i snarast! 
Idag har jag varit ledig, mestadels har jag sovit (sliten som aldrig förr) men jag har också rört på mig. På eftermiddagen tog jag en tur med Baileys på 7km. Alltså att springa är så härligt jobbigt. Känslan efter ett löppass är så skönt, svettigt och musklerna känns mör. Det är obeskrivligt. När jag kom hem lagade jag middag och kollade igen på några tv serier jag missade förra veckan. Sveriges yngsta mästerkock, bak program och Biggest loser är det jag fastnar för. Efter middagen tog jag en långpromenad, lyssnade på podd och njöt av att det var så varmt ute. Imorgon planerar jag att ta mig iväg till gymmet innan jobbet. 
Förra helgen var mamma här och hälsade på. Under lördagen så var vi i Björnriket och åkte slalom. Jag hade klätt på mig för jag trodde det skulle bli kallt. Jag hade fel, efter lunch visade termometern 17,4 grader. Aldrig någonsin har jag åkt slalom och det har varit så varmt! Helt underbart och vi hade en sån trevlig dag.  (null)
(null)
(null)
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0