Blåhammaren - Kamerabilder

Då var det måndag igen och det har inte alls kännts särskilt jobbigt, med tanke på vilken underbar helg jag haft. Bortsett från att kassan pajade på jobbet och att någon gäst tryckt sönder en knapp på kaffemaskinen, så gick dagen ganska bra. I lördags gick hela tjocka släkten upp till Blåhammarens fjällstation, 12km från Storulvån. Under vägensgång hann vi skratta, umgås, äta kolbulle och ta en munttuskvätt eller två. Miljön på fjället var helt otrolig samt att solen sken på oss båda dagarna. När vi kom fram till fjällstationen bastade vi innan det väntades en trerätters middag som visade sig vara, även den helt fantastisk! Kvällen slutade tidigt då vi hade klivit upp runt fem på lördagsmorgonen. Söndagens vandring gick smidigt trots en del skavsår och ömma axlar. Den här trippen gjorde vi för att min underbara Gudmor Eva-Lena och hennes syster Hjördis båda fyller jämt i år. Eva-Lena 50år och Hjördis 60år. Så stort grattis till er båda och tusen tack för detta lilla äventyr!
 

Min senaste shopping från Wish

 

Fjällvandring till Blåhammaren


Möhippa

Igår efter jobbet överraskade vi vår kollega Mona-Lisa som har gift sig i smyg med en möhippa i efterskott. Vi åt mat, lekte massa lekar och bara umgicks. Det var jätte trevligt och så roligt att göra någonting tillsammans!


Höstpyssel

 

Baileys

 

Nu är vi redo för vintern

Hej på er! Vilken effektiv helg det varit, i lördags förmiddag tog vi rätt på kött, därefter fick jag hjälp av mamma att lägga upp ett par gardiner som jag köpt. När det var klart hade hela släkten samlas för då skulle vi ta upp potatisen ur landet. Efter lite slit med potatislandet tog vi med svampkorgen och gick till skogen. Dock hittade vi knappt någon svamp då mamma trodde det var för tidigt. Idag söndag har vi haft en riktig städdag här hemma, putsat fönster, bytt gardiner och sängkläder. Vi har även lagt grus i hundgården, ställt in våra cyklar och tagit in allting till utemöblerna. Nu är vi så gott som redo för att det ska bli vinter. Gud vad jag längtar! 

 

Kräftskiva hos mamma och pappa

 

Onsdag den 13 september, Klövsjö

 

Heldag

Nu var den första helgen avklarad, då jag har ändrat mitt schema för att få fler lediga helger så har jag valt att jobba heldagar. Lördag och söndag från 07.00-20.30. De kanske låter som en enkel match men med tanke på att vi har ca 600 gäster om dagen så är de väldigt stressigt och mycket att göra. Såklart har jag blivit sjuk också, ont i halsen och snorig så de har inte gjort jobbet enklare. Idag är jag ledig och ska bara ta de lugnt, kolla på film och mysa med Baileys. Igår duschade jag henne för första gången, det var ingen hitt men hon tyckte det var mysigt att sitta inlindad i handduken i min famn efteråt♡

 

Hemmakär


RSS 2.0