S A K N A R


Backträning

Idag har jag jobbat förmiddag, vilket har gått helt okej. Det har varit väldigt mycket folk inklusive två bussgrupper. Det känns verkligen att sommaren knackar på med allt semesterfolk och campinggäster. Efter jobbet åkte jag till slalombackarna i Klövsjö och tränade. Jag gick upp och sprang ner tre gånger de känns i benen nu kan jag medge. Jag ska köra ett pass med magträning innan jag gör kväll. Kämpa!!!

 

Nästa reklam för Levis


SMEG


En midsommarnattsdröm

 

Midsommar i paradiset


Personalutflykt

Nu i eftermiddag har jag varit iväg på personalutflykt, och det har verkligen varit jätte mysigt. Vi gick till ett vattenfall där vi drack gott och gjorde ett quiz. Därefter åkte vi till Klövsjö och åt middag på bryggeriet. Vi fick en rundvandring i bryggeriet och sedan fortsatte quizet. Vi åt jätte god mat och hade det väldigt trevligt. En sån här belöning, kan jag leva länge på och att ens slit på jobbet verkligen uppskattas. Tusen tack!

 

Noras studentbilder

 
 

Klövsjön

 

Min studentmottagning 17/6

Igår hade mamma och pappa fixat med min studentmottagning som vart så himla lyckad! Jätte god mat, fantastiska tårtor som min kusin bakat samt massvis utav fina presenter. Bland annat en resa till Thailand, en baslåda till min bil, presentkort på Cervera och mycket mer. Tusen tack till alla som kom och firade mig. De är guld värt. 

 

Valpmys


Vårruset 2k17


Idag började vuxenlivet!

Ja de var de sommarlovet eller ledigheten efter studenten. Idag började jag jobba och kommer nu mera göra det på heltid. Rätt bortskämt ändå att ha fast jobb direkt efter gymnasiet. Fördelen med att gå ett yrkesprogram! Dagen har varit bra, sjukt mycket gäster så de har varit ganska stressigt plus att vi haft två konferensgrupper under eftermiddagen. Är ganska trött i kropp och knopp, eftersom att jag inte jobbat på ett tag är jag inte lika van att stå och gå. Imorgon jobbar jag förmiddag sen blir de första loppet för säsongen, Vårruset i Östersund. Så himla kul! 

Bjuder på två bilder från Tores studentmottagning <3

 

"Sjung om studentens lyckliga dag"

Jag tog alltså studenten i fredags, vilket jag inte riktigt hunnit förstå ännu. Vi åt frukost tillsammans allihopa på morgonen, vi träffade alla lärare och sjöng i aulan. Därefter sprang vi ut, mötte alla nära och kära samt åkte flak. De är verkligen den bästa dagen i mitt liv. Efter flaket åt jag middag med familjen innan de var tack och godnatt för min del. Kommer aldrig att glömma den 9 juni 2017!

 

Vår champagnefrukost

 

Mina studentbilder

 
 

Kubbspel och mys med tjejerna!


En kväll i juni

 

06.00 måndag morgon


Försvarsmaktens träningsklubb

Söndagkväll och jag har haft en fullspäckad dag. Imorse vart de frukost på balkongen innan plikten kallade, jag har städat hela huset idag! Bytt sängkläder, dammtorkat, dammsugit soffan, tvättat en himla massa kläder, slängt alla sopor på sopsorteringen och postat inbjudningskort till min mottagning. När allt detta var klart kunde jag äntligen genomföra dagens träning. Det är nämligen så att jag satt och letade efter nya träningsformer under gårdagen och hittade då en app som Försvarsmakten släppt. En app fylld utav träningspass, tips, avslappning samt löpträning. Det finns istruktioner till alla övningar och nedräkning under passen. Appen är helt gratis och det släpps ett nytt pass varje dag. Hur bra??? Skit bra enligt mig! Jag har hittills provat tre utav passen, som har varit jobbiga men roliga. Så den kan jag varmt rekommendera. 

Till middag vart de hemmalagade hamburgare och nybakad kladdkaka till efterrätt. Imorgon blir det skola och den sista redovisningen innan studenten!!!

 

Fredageftermiddag vid Klövsjön


RSS 2.0