Bärplockning


Ledig varannan dag?

Ännu en ledig dag har passerat, skulle kunna tänka mig att jobba varannan dag hela tiden. Dock funkar de ju inte riktigt så. Idag har jag uträttat en del ärenden, så som att shoppa en korg till Baileys och handlat mat. När jag kom hem bakade jag kycklingpaj och tvättade bilen. Sånt där som Tobias oftast brukar göra, men de kan vara skönt för honom också att ha maten framme på bordet när han kommer hem. Nu kvarstår bara dammsugning och en löpartur innan dagens slut.

 

Nya höstfavoriter!

 

Söndag

Gårdagen var fantastisk! Fjällmaran gick så himla bra och det var en otrolig upplevelse. Kommer helt klart att vara med igen nästa år. Idag har jag jobbat, och sen jag kom hem har jag ätit pannkakor med Tobias och Jonas, samt att vi har tittat på två jätte bra filmer. Vi tog även en kvällsprommis med våran lilla vovve och vädret var så underbart. Imorgon är jag ledig och ska njuta av dagen till fullo, med lite städning och träning. Toppklass!

 

Vilken upplevelse!


Fjällmaran & paket

Då hade man gjort ännu en vecka, eller ja nästan. Söndag är ju även en jobbdag. Imorgon ska jag och mamma ge oss på fjällmaran i Vemdalen 11km, vilket ska bli väldigt spännande och kul. Vi har fått varsin goodiebag redan med lite smått och gott inför maran. När jag kom hem idag hade Tobias lagt ett paket på sängen till mig. Så himla fin han är. Nu ska jag ladda med sömn inför morgondagen. Heja, heja!

 

Kvällsbus på läggdan

 

Vilken helg!

Trots att jag varit så ledig som jag bara kan bli så har de varit fullt upp hela helgen. Mamma och pappa har varit på besök. Tobias och pappa har fixat vatten och avlopp till gäststugan. Medan har jag och mamma tränat och bara umgåtts. I lördags tog vi en tur till Svenstavik där vi var in till svärmor en sväng, och hon skämmer verkligen bort mig! Jag fick en jätte, jätte fin fotlänk av henne gjort i tenntråd. Jag vart super glad. Vi var även en sväng på dollar och Ica. Dagen flöt på och vi hann även med en sväng till shoppen på Vemdalsskalet samt att simma på Storhogna. Idag tog vi en tur tillbaka till Storhogna för att springa på fjället och tjuvträna lite inför nästa helgs fjällmara. Det är så mysigt att göra saker med mamma, särskilt när vi har samma intressen.

 

Nytt i vårt hem

Balders hage♡
Durkslag
DL mått
Skafferiskylt
Burkar
Löpare
Mio
Lyktor
Blomma + kruka
Rusta
Fluffkuddar
 

Jag och grabbarna

 

Minisemester i huvudstaden

Nu börjar vår lilla sommarsemester lida mot sitt slut. Vi har hunnit med så mycket och haft det jätte trevligt! I fredags mötte jag och Tobias upp Micke, som sedan tog med oss till Mall of scandinavia där vi åt lunch och kollade runt i massvis utav butiker. Därefter åkte vi vidare till ett vattenmuseum i väntan på Eveline. När hon hade slutat jobbet drog vi äntligen till Grönalund och åkte massvis utav karuseller, de var så jäkla roligt!!! Efter grönan åt vi middag på Olearys. Idag har vi bara tagit de lugnt, vi åt lunch tillsammans med Micke och Eveline på Jensens samt kollade på prideparaden. Vilket var väldigt roligt att kolla på, därefter strosade vi i gamla stan innan vi tog och gjorde kväll. Imorgon blir de frukost sen hem till norr igen, de här med storstan är inte riktigt min grej. 

 

RSS 2.0