Bilder från en fin lördag på jobbet!


Bubbel

Tidigare i veckan hade jag besök av dels mamma och pappa med även av Anders och Jessica. Dom var påväg till Funäsdalen alla fyra och svängde in här för att säga hej och kolla på huset. Världens snällaste Anders och Jessica hade med sig bubbel och en liten hälsning till mig och Tobias. Så himla snällt!

I helgen har jag jobbat, sovit och jobbat lite till. Idag var första dagen i skolan efter lovet, sämsta dagen jag någonsin haft. Jag ska nu avveckla mitt företag och min lärare är rent ut sagt elak. Om man gör någonting fel eller inte förstår blir hon tokig. Så hem gick jag gråtandes med alla papper och uträkningar som jag inte fattade ett skit utav. Efter skolan åkte jag och Tobias på stan för att köpa tapeter och golv till vårt lilla gästrum som vi nu ska pyssla på med. Väl påväg hem ringde dom från Åsarna och undrade om jag kunde komma och jobba, jag hade ingenting planerat för eftermiddagen så åkte dit och jobbade. Hade min första stängning själv idag. De gick bättre än förväntat helt klart! Nu ska jag packa ihop och göra ikväll. Imorgon är en ny dag.

 

Fredagsshopping

Från Lagerhouse
Ljusstake - 49kr
Dounut - 49kr
Handduk - 39kr
Bordstabletter - 10kr/st
Tvål - 2 för 99kr
Från Expo
Kaffekoppar - 19kr/st
Tekoppar - 49kr/sr
Ljusbricka - 119kr
(fågelprydnaden är köpt begagnad)
Från Lager 157
Grå lurvtröja - 150kr
Grå klänning - 50kr
Kabelstickad tröja (herr) - 150kr
 
 
 
 
 
 

Pannkaksfrukost

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här men livet har helt enkelt kommit i mellan. Snart har hela påsklovet gått, och det är verkligen helt sjukt hur fort tiden går. Idag är det liksom 50!!! dagar kvar till studenten!

Förra onsdagen var vi på vinterbröllop, där jag var fotograf. Det var otroligt fint och så himla trevligt! På skärtorsdagen och långfredagen var jag och resten av klassen på Storhogna på Åk en mil, vinn en bil. Under påskafton och påskdagen jobbade jag, jag jobbade även på måndagen efter alla helgdagar. När jag slutade på måndagen åkte jag och Tobias till Bräcke där vi gjorde diverse saker. Jag var iväg på en bebisfotografering medan Tobias var i garaget, därefter fikade vi på glassbaren och hälsade på momma och moffa. På kvällen var jag ute med mamma och intervalltränade och när vi kom hem bakade jag muffins. Sedan dess har jag inte gjort någonting speciellt. Imorse åt vi pannkakor till frukost och ni väntar vi på besök. Imorgon åker vi till stan för att handla lite till gäststugan och sen går jag in i ännu en jobbhelg. Kram!

 

Mina älskade tulpaner

 
 
 

Vinterbröllop

 
 

Servetter och kuddar från Rusta

 
 

aimn galaxy tights

 
 

Påskbukett

 
 

-

 
 

Livets blomma

 
 

Svets

 
 

Klövsjö gårdsbryggeri

Det har varit en intensiv vecka med ufmässa och gymnasiearbete. Så igår när jag kom hem tränade jag, bar in ved, städade och hängde tvätt. Medan Jonas och Tobias var ute och grävde på gården. När de sedan var dags att laga middag orkade jag bara inte de så vi åt middag på Storhogna M sen besökte vi bryggeriet här i Klövsjö, som var hur mysigt som helst! Där drack vi öl innan vi åkte hem och kollade på film. Fredagsmys på hög nivå!

 

Pysseldag hemma

 

Ny kappa

 
 

RSS 2.0