Ett års kyssen

 

Hejsan! Hoppas allt är bra med er alla. Med mig har jag insett att livet faktiskt går lättare för varje dag som går. Jag var jätte nervös för att börja skolan i torsdags med tanke på att jag mått väldigt dåligt tidigare av att komma tillbaka efter en längre period borta. Med de menar jag att om jag varit borta mer än dom andra så kommer dom att fråga vart jag varit osv, och det har jag tidigare tyckt varit extremt jobbigt. Samtidigt som att jag har haft någon form av fobi, för att gå själv på stan. Då de känts som att alla bara tittar på mig och tycker att jag är annorlunda. Detta har gått över nu, som tur är. Eftersom att vi kom hem från Italien på onsdagen så gick jag bara torsdag och fredag på skolan. En mjukstart. De känns som att de kommer att gå riktigt fort. Med fjällvandring, praktik och en resa till Norge. Såklart har vi mer att se fram emot, studenten så klart! I fredags var jag och provade mössa och eftersom att jag ville ha hjälp med allt så beställde jag även min mössa. Så spännande!
Igår lördag, jobbade jag. Tro det eller ej men jag har verkligen saknat att jobba, och slipp ha ångest över att "nästa månad kommer de inga pengar på kontot". Innan sommaren hade jag inget jobb, nu har jag tre stycken att välja mellan. Det är så skönt när saker och ting börjar att reda ut sig.
Den 31 Augusti hade jag och Tobias vår 1års dag. Vilket känns helt galet. Han som jag älskar med hela mitt hjärta, han har stått vid min sida i 365 dagar, stöttat mig och kämpat med mig. Jag är ingen utan dig Tobias❤️

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0