29 februari
Ut på tur, aldrig sur!

Hejsan! Idag har jag och Tobias varit ute och kört skoter. Han kom med den brillianta idén imorse att vi skulle ta en tur på skotern i det fina vädret. Så vi åkte från Brånan till Hoverbergstoppen. Super mysigt och roligt att få se några andra leder att åka på än dom jag åker på hemma. Trevlig söndag allihopa!Heldag på isen!

Hejsan! Har haft en super härlig dag på isen med lilla "familjen". Vi har grillat, kört bil och skoter. Som ni såg i tidigare inlägg så fixade vi grillspett och sallad imorse som vi sedan grillade till middag. Kvällen har nu avslutats med mellomys.Förbereder grillmiddag på isen!

Vår i mina ögon

 
 

9/10

Gårdagens bravader får 9/10 stjärnor då kvällen inte riktigt slutade som planerat, men vad gör de om hundra år? Alla har fått skratta lite extra åt mig idag och berättat alla historier från gårdagen x antal gånger!HT on ice
Kvällspromenad i vinterparken
Get sladd på isen

Snacka om att helgen avslutades på bästa sätt. Hela helgen har spenderats nere på isen i Grönviken där vi grillat, sladdat och bara umgåtts. Lördagen bestod till en början av att endast kränga däck i typ 1000 år. Därefter tog vi oss äntligen ner på isen och det var super kul! Igår, körde jag skoter hela dagen, hälsade på momma och moffa samt åkte isbil. Jag fick även prova på att köra men insåg ganska snabbt att jag inte skulle få någon karriär inom bilsporten. 
Att vara på sidan om och fota, de är mer min grej.
 
 
 
 

Avrundar helgen, utan söndagsångest!
-

 

Min allra finaste skatt!

Det är den här killen som får min vardag att gå runt. Stöttar mig och torkar mina tårar. Utan dig Tobias skulle jag inte klara mig en dag. Jag älskar dig, mest av allt i hela världen.Mörkerfotografering

Här kommer några bilder från när jag och Cathrin var ute och fixade bilder till vårt skolprojekt "mörkerfotografering". Jag vart inte jätte nöjd med mina bilder, men de är väl mest läraren som ska bli nöjd när de gäller skolan. Mitt förra bildspel vart jag inte heller nöjd med men fick ändå ett relativt högt betyg, så den missnöjda magkänslan kanske bara är bra. Haha!
 
 
 
 
 

Jag har fått jobb!

Hejsan vänner! Hoppas allt är bra med er. Med mig är de inge vidare. Jag är sjuk så jag har fått pencillin, dock tål jag inte riktigt pencillinet så jag blir bara sjukare av det. Igår var jag iväg till både hälsocentralen och ungdomsmottagningen för att ta prover och kolla mitt blodtryck. Efter en jätte jobbig dag så trodde jag att de skulle bli bättre på kvällen men det blev bara värre och efter att ha gråtit slut på alla mina tårar på grund av all smärta somande jag som en stock. Jag var helt slut eftersom att jag inte sovit på hela förra dygnet och för att jag slitit av all smärta var de inte allt för konstigt. 
Imorse när jag vaknade åt jag innan jag skulle ta mitt pencillin för att få i mig nått. Sen kom illamåendet och jag tappade lusten till att göra allt som jag tänkt att göra idag. Jag ska försöka plugga lite och gå till Ica och köpa någonting lätt att äta. 
Jag fick även ett samtal imorse om att jag hade fått jobb. Så himla roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

King & Queen
Mys på hov!

Skönt att slippa skolan på måndagar och istället servera på Hov. Dock väldigt trist att jag inte får vara ute i detta fantastiska väder!Glad alla hjärtans dag!
En lördag i mitt liv
Skridskor

Godmorgon! Idag är det torsdag och vi har haft sovmorgon, hur skönt som helst. Igår var vi i klassen ute och åkte skridskor vilket var jätte roligt. När jag kom hem dammsög jag och torkade golven. Lagade mat och tränade. Efter de gjorde jag om lite i lägenheten vilket jag vart väldigt nöjd över. Vid 19 tiden mötte jag upp Cathrin så åkte vi iväg till termosen för att fixa bilder till en projekt i skolan. Dock snöade de så himla mycket och var dimmigt så de vi skulle ta kort på var helt vitt. Så de sög ju, vi får ta nya tag till veckan. Bilder som vi tog lär komma upp i helgen när jag har tid att redigera. Har en del inlägg här på bloggen som ska upp med tiden, spännande!
 

Mysig dag på hov

Hejsan! Idag har jag varit på Hov hela dagen och jobbat med några i klassen. Hov är restaurangen som min skola samarbetar med så de är där vi är när vi ska göra praktiska saker ibland. 
Jag fick vara hovmästare idag vilket innebar en hel del. Till en början dammsög jag och översatte menyn till engelska. Därefter fick jag ta emot gästerna och sätta dem till bords. När gästerna var klara skötte jag kassan och önskade dem en fortsatt trevlig dag. Vid.ett tiden kom ett danskt filmteam och åt. De filmar en långfilm på Jamtli och alla var så sjukt roligt klädda. De är en jul film så de var massa små tomte nissar och andra statister. Så roligt!Ny på jobbet!
Favvo tröjan!
Fredag avklarad!

Tjohej! Denna vecka har gått fort får man då ändå säga. Var hemma måndag och tisdag så har bara gått tre dagar. De tre dagarna har varit krävande men ändå bra. I onsdags åkte vi skidor vilket var jätte kul, igår käkade klassen ute för att Jacob fyller år på lördag och idag var jag i skolan i typ 1 timma. Så dagarna har bara runnit iväg. Imorgon ska jag provjobba på ett jobb som jag sökt som jag verkligen hoppas att jag får! Håller alla tummar och tår. Trevlig helg!
Denna brud får verkligen dagarna att gå runt för mig <3 Överlycklig!
Tre från dagen
De här behövdes
SPÄNNANDE!
Mörkerbildspel

Hejsan! Jag tror inte att det är alla som vet de men som ival på skolan så har jag foto. Där vi får prova på de mesta inom foto. Bland annat har vi fått prova på att göra ett bildspel som fick innehålla vad som helst, de enda förutsättningarna var att ha en låt som passar till bilderna och att bilderna skulle vara i takt till musiken. Nu ska vi göra ett nytt bildspel som ska innehålla mörkerbilder. Så i lördags innan vi skulle gå och lägga oss så kom jag på att jag ville ha hjälp med mina bilder av Tobias. Så här får ni en liten sneak peak på mina bilder.
 
 

Till min kärlek

Jag kände att jag ville ge Tobias någonting idag för att vi nu varit tillsammans i 6 månader. Så jag köpte en bukett rosor och ett gulligt kort. 
Jag älskar denna kille så otroligt mycket!Här ligger jag idag
RSS 2.0