Ny app

Hejsvejs! Hoppas ni vart nöjda med gårdagens inlägg från London. Det verkar på mig som att jag haft en sämst resa men den var jätte rolig tro mig! Det är bara mycket att ta in, många nya intryck som måste få lägga sig på plats. 
Igår var jag på skolan, redigerade bilder och fixade till kommande evenemang, hade nationellt prov i matte sista lektionen sen fick jag gå hem. När jag kom hem kollade jag och Tobias på Ex on the beach eftersom att vi missat en hel del avsnitt. Vi lagade middag och bakade chokladbollar eftersom att det var chokladbollens dag igår. Hehe. 
Imorse när jag vaknade kände jag mig inte alls särskilt pigg en aning febrig osv. Så jag valde att stanna hemma. Var dock tvungen att avboka en tid hos ungdomsmottagningen men det är sånt som händer. Ska plugga till ett prov och göra mig redo för ett möte imorgon eftermiddag. Som har lite med sommaren att göra. Vi får se hur det går. Har för övrigt hittat en jätte rolig app som jag hela tiden sitter och pillar på med som heter Ultrapop en fotoapp med roliga effekter. Ett tips till er som vill ha ett roligare instafeed eller bara vill sätta lite mer färg på vardagen! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0