5 tråkiga saker om Nicolina:

1. Ska jag sova borta vill jag helst ha med mig min egna kudde. Den har fått följa med lite överrallt sen jag var liten. Inte bara till kompisar utan bland annat till Thailand, Usa och England. Nu när vi åkte till Cypern trodde mamma att jag hade varit duktig och lämnat den hemma för att jag inte hade den på tåget, drog en fuling så jag hade med mig den i resväskan. Mohaha
2. Att välja gymnasium kan ha varit de svåraste jag ha gjort i mitt liv. Jag var så säker på allt i början tills det verkligen var dags att välja då jag fick för mig att ta ett sabbat sår och vara hemma ett år. Sikken tur de var att jag inte gjorde de för min skola är ju super!
3. Jag tror inte att min mamma är så glad över att Victor har smittat mig med sitt bilintresse, men att följa med ner på Onsdagsbus och lite överrallt har ju blivit min grej.
4. Jag har alltid varit rädd över att vara ensam. Att bo själv fanns inte i mitt huvud för tre veckor sen. Nu har jag bott själv i två veckor och det har ju gått prima.
5. Har jag lite att göra så kan jag sätta mig ner och bara dricka te. Det finns nog inget som är godare än te. Skulle kunna leva på de om det gick ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0