Slö dag!

Hejsan! Åh Gud vilken jobbig dag. Det har knappt varit några ordenterligt lektioner så jag fattar faktiskt inte riktigt vad jag gjorde på skolan idag egentligen. Var uppe inatt och kunde inte sova vilket ledde till att jag sov runt 4 ynka timmar. Vilket har gjort mig otroligt slö idag. Jag gjorde ett prov i logi imorse och fick 38/40 vilket gjorde mig riktigt glad! Bortsett från de har jag och mina kompisar suttit och kollat på lägenheter. Jag vill så gärna flytta till nått eget. Börjar bli så segt att vara inneboende. Det känns liksom som att jag inte riktigt kan röra mig fritt som jag vill. Haha, vi hade även ett motargument till att vi inte skulle skaffa någon lägenhet och de var att vi inte kommer får några julklappar på flera år innan lägenheten skulle varit av betalad. Så jag står nog över mitt kast och firar en riktigt jul i några år till, med julklappar.
Efter skolan gick jag till gymmet med Kornelija och Jacob. När jag var klar där skyndade jag mig hem och duschade innan jag åkte ner på stan och mötte upp Klara innan bion. Om ni undrade så var filmen OTROLIGT JÄVLA UNDERBAR! Åååååå, se den gott folk! Den var så spännande och bra. 
Imorgon har vi schema ändring så jag börjar 10.00 istället för 08.15, gör mig ingenting. Vem älskar inte sovmorgon? Godnatt! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0