Skidskytte

Så nu har vi kommit fram till en sak jag nästan kommer tycka är lite jobbigt att skriva om. Det är så himla mycket prat om skidskyttet på skolan för tillfället så det känns bara jobbigt att behöva ta allt igen, men jag måste göra de för att alla ska fatta vad jag svamlar om. 
Jag går ju som sagt Hotell & Turism programmet vilket innebär en hel del deltagande på evenemang. Jag har varit med på två stycken lite mindre tidigare. Vilket var på förädrarmötet och Jamtlinatt. Nu ska vi få vara publikvärdar på skidskyttet som kommer att äga rum här i Östersund hela nästa vecka. Jag ska jobba onsdag-torsdag som publikvärd och sen ska jag servera i vip tältet på lördag under dagen. Vilket ska bli riktigt kul! Äntligen börjar det liksom. Vi har ju bara suttit inne i klassrummet och pratat om alla evenemang och nu ska vi äntligen få vara med och se hur det går till.
Så idag har vi varit vid banan och kollat, fått en mini "kurs" i värdsskap, om vad det innebär osv. Så nu kanske vi har en aning koll på området och vad våran uppgift kommer att vara.
Ni får några söta bilder från idag :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0