Måste chilla

Hejsan! Jag tyckte själv tidigare idag att jag haft en riktigt bra dag. Tills sista lektionen då allt tjafs och negativitet vände mitt humör och förstörde hela dagen trots att det var potatisbullar till lunch. Sånna små saker kan få mig att bli irriterad. Vi (jag och två andra) har gjort hyfsat stort arbete om Bergskommun och skulle idag redovisa. Dock tyckte jag att det inte var någon fokus alls i klassen denna onsdag eftermiddag, då jag till och med insåg att läraren knappt brydde sig. Vilket gör mig riktigt besviken för jag hade faktiskt längtat till den här redovisningen... 

Efter skolan kom jag hem och här var det påtok för mycket folk. Jag hade tänkt att plugga men det gick inte att konsertera sig så jag gick och hälsade på Klara. Vi gjorde fruktsallad och bjöd även dit Magnus. Vi hade det himla mysigt, satt mest och pratade osv. 

Nu har jag nyss kommit hem och försöker fortfarande att plugga, tror dock att det bara är att ge upp och inse att jag inte kommer klara av det. Har försökt att peppa mig själv men jag orkar inte. Jag kan kanske 50/90 ord. Förhoppningsvis håller det.

 

 

 


 

 

 

 


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0