Konsten att få sin mamma att gråta

Goderafton! Ny vecka, nya tag. Jag kom in till stan igår kväll och det var inte någon hemma så jag köpte med mig lite mat och gick upp till Klara, där jag sov över. Vi hade det himla mysigt, pratade och skrattade som alltid.
Skolan idag var bra, det var så roligt att träffa alla igen vi har varit ifrån varandra för länge och alla bara bubblade av saker att berätta. Även om vi har hörts över de sociala medierna sparar man ju ändå detaljerna till man träffas. Jag var inte på skolan under eftermiddagen för jag och två andra var på klädprovning inför Jamtlinatt. Vilket var riktigt kul. Jag ska få vara nån slags väsen, som ska gå runt i skogen och vara läskig. Hihi. När vi var klar där tog jag bussen hem och satte mig ner och började plugga. Tog en mat paus sen gick jag iväg på gymmet med Klara. Känns otroligt bra! Nu när jag har kommit hem har jag duschat och fortsatt med mitt pluggande. Har även skrivit klart en läxa i service & bemötande så nu rullar de på. Har bara mina 96 glosor som jag ska lyckas banka in i huvudet på ett eller annat sett...
Väntar för tillfället på att klockan ska bli nio för då släpps de fjärde avnittet av Konsten att få sin mamma att gråta det är fortsättningen av serien Semi av killarna från I Just Want To Be Cool.
Hoppas alla har haft en bra dag. Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0