YouTube!

Hej på er! De folk som känner mig vet att jag spänderar många timmar per dag bara av att kolla på YouTube. De började med att jag följde få vloggare som pratade smink och kläder, nu har allt utveklats och jag följer ca 50 personer. Så till er som vill upptäcka mer av YT och inte riktigt vet vad ni ska kolla på, här med pressenterar jag topp 3, amerikanska/brittiska vloggare, svenskar och även mina tre favorit låtar! Håll i er!
 
Person nummer 1: Veeoneeye
Jason är en kille från England som tidigare bott i Brighton. Ooooh! Han vloggar om sitt liv med andra kändisar och hittar på olika hyss. Han är väldigt underhållande att titta på och har go dialekt!
 
Person nummer 2: Marcus Butler
En super go kille som tar upp olika ämnen, hissar och dissar dom. Han gör videos med sina systrar och även han hittar på massa hyss då och klipper håret på sin kompis osv.
 
Person nummer 3: Caspar Lee
Är han inte helt underbar? Han kan vara bland den skönaste personen jag stött på, han gör dagliga vloggar om det mesta, ringer till sin mamma och säger att han gjort en tjej med barn, han gör pranks och även sammarbeten med andra youtubers.
 
Svenska vloggare:
 
1. Moa Murderess
En tjej som hatar internet mobbning och gör allt för att få stopp på det!
 
2. Tors Kanal
En kille som jag inte följt så länge, föll för honom då han gästade på en annan kanal. Han är sjukt lugn i alla sina videos och är bara allmänt rolig att titta på!
 
3. Lina Flodins
OMG! Denna kvinna är en gud på att fota. Lägger upp lite olika videos, tips osv. Bland annat videon nedanför där hon luras om sitt nya objektiv. Hon har även lagt upp en video då hon ska fota medans hon badar och hennes hår tar eld från ett ljus.
 
Topp 3, favorit låtar!
Jag hoppas att jag varit till hjälp för någon så hörs vi. Kram! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

åhh caspar lee är helt underbar hahah älskar han<33

2014-02-24 @ 22:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0