Duja!

Hejsan! Allt väl? Tycker för tillfället att dagarna går jävligt segt med andra ord. Är så himla skol less. Le på att varje dag få höra om att jag går i nian, hur mycket man ska ta vara på tiden och att allt kommer på nationella. För de första så skiter jag i det! Vi lever i nuet! Så jävla onödigt att skrämma upp oss ett halvår innan det är dags. Är även le på allt skit snack. Le på folk som påstår att vi tillhör de dummare grupperna, lärare som pekar ut elever som är mindre bra på saker och ting. Händer mig hela tiden. Får varje gång höra att jag är med i den ''dummare'' mattegruppen. Vad är de för sätt? Hatar allt. En lärare som jag inte haft på mer än ett år pekar ut mig och säger ''jag vet sen tidigare vem som inte har gjort läxorna'' Vad i hela helvete vet hon om att jag inte har skärpt mig? Får panik! Alla bra lärare har slutat. Svikit mig och min klass. Tack för allt! Eller vad är det dom vill att vi ska säga?
 
På eftermiddagen idag cyklade vi till Gimån och fikade, planderade om hur kommande fredagar kommer att se ut. Kände att jag verkligen valde rätt på elevensval! När jag kom hem kollade jag på film och bara tog det lugnt. Nu ska jag ta och åka till Moa, sover där tills imorgon sen åker jag till det nya huset och sover där... Hej då! :)
 

Har int ti. Ma höres!


Jason <3


Don't be a chicken, be mad.

 
 

Klickat hem!

Hejsan! Tog och klickade hem lite kläder idag! Kommer nog ta sin lilla tid innan sakerna tagit sig hit för tror allt skulle skickas från usa... Kunde ta 6-8 dagar så jag överlever nog. Ni kommer självklart få bilder på kläderna när jag använder dom, när dom väl kommer! GLAD TJEJ! :D
 

jag, jag och ja, jag!

Jag känner att bloggen nästan bara handlar om mig och en massa ego bilder. Fast de är tydligen sånt ni tycker är kul och bra att blogga om? Efttersom att jag inte har så mycket att ta kort på för tillfället så fotar jag mig själv för jag tycket inte de är särsklit kul att fota naturen och publicera de för sånt är tråkigt! Ska ta och leta upp lite mer insperation sen så kör jag bara! Så varför inte köra med lite mer bilder på mig? Godnatt! ;)
Tycker de är så kul att leka med ljuset och hur man kan få till det med kameran.
 
 

Kvälls nöje

Tyckte personligen att jag fick till denna sminkning väldigt bra! Blåmärket på kinden vart jag messt nöjd med. Ser väldigt värkligt ut. Det är så roligt när man blir nöjd! Särsklit när det är bilder på sig själv!
 

Lever i de svart-vita.

 
 
 

Haters gonna hate!

 

dra åt skogen

 

Min helg:

Hejsan! Har haft ett litet uppehåll på siståne för allting har inte riktig varit som jag vill och för att jag varit i Nor. Men se det från den ljusa sidan jag kommer tillbaka och har tagit en massa bilder och har massa roliga saker att visa här på bloggen. Enjoy! :)
Har lekt en hel del med kameran och tagit kort på det mesta. Även provat en hel del nya inställningar med vitballansen och ISO.
Massa andra bilder från kräftskivan:
Hade även en väldigt fin dag idag:
 
 

first day


To cool for school

 
 
 

 
 
 

Tröjan du hatar

 
 
 
 
 

Sommaren 2013, kommer sakna dig!


Don't hate me, hate my swag.

 
 
 

summer time


Gopro vatten:

 

till ottilia!

Finns så många saker man aldrig fått sagt och som bara vill ut. Så jag kan ju börja med att berätta om en av dom personerna som jag känt kortast tid med betyder mest. Min kära vän Ottilia. Började lite lugnt med att vi fick dela lägenhet i England. Då jag kommer in till dig första natten och frågar lite snällt om jag får sova hos dig för att jag inte vågar sova själv. Tack vare det höll vi ihop hela resan. Delade roliga och sorjliga stunder tillsammans. Redan då kände jag att den här människan kommer jag aldirg att släppa. Hon förstår, lyssnar och man kan lita på henne. Du är en sån fantastisk människa och jag älskar dig tills mitt hjärta säger stopp. Att varje morgon vakna och upptäcka att jag är utan dig är den tommaste känslan som finns. Att ha varit med varandra 12 timmar (minst) varje dygn i 3 veckor och sen bara mista de är hemskt jobbigt. Man måste uppleva detta för att förstå. Resan till Thailand och New York är bara en sån sak som bara vi kunde hitta på. När vi satt där och hade picknick, klättrade upp på klätterställningen och låssades att vi satt uppe på ett hus i New York och tittade på alla taxibilar som åkte förbi. Haha, som om vi var 6 år igen. Tack för att jag fick krama dig och för att du följde med mig ur klassrummet när den där Shhncdjfkwon, "kastade ut mig". För att jag fick krama om dig och gråta i dina armar. De finns ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma. Som jag alltid får tårar i ögonen när jag tänker på det. De var när vi satt på flygplanet på väg hem då du lutar dig mot min axel och vill att jag ska sjunga för dig. Så himla fint, de hade jag velat haft film på för de är ett sånt där sjukt bra ögonblick. De var liksom våra sista timmar tillsammans. Sen skulle våra vägar sklijas för alltid. De jag vill ha sagt med denna text är att jag älskar dig och att jag aldrig kommer släppa taget om mig för ditt namn och hela du är inristad i mitt hjärta och i mitt liv. Om 27 dagar så ses vi och de ska bli den bästa helgen på länge. Förevigt du och jag, #Ottiliaochinaibrighton 
Ottilia har nyss startat en musik och foto blogg som jag även tycker att alla kan ta och besöka. Hon är grym på att fota och lyssnar på helt okej musik så kika in på bloggen nu!
http://ottiliah.blogg.se/
http://ottiliah.blogg.se/
http://ottiliah.blogg.se/
 
 

Sleeping sickness:

I awoke only to find my lungs empty,
And through the night, so it seems I'm not breathing.
And now my dreams are nothing like they were meant to be,
And I'm breaking down, I think I'm breaking down.

And I'm afraid to sleep because of what haunts me,
Such as living with the uncertainty
That I'll never find the words to say which would completely explain
Just how I'm breaking down

Someone come and, someone come and save my life
Maybe I'll sleep when I am dead,
But now it's like the night is taking sides
With all the worries that occupy the back of my mind
Could it be this misery will suffice?

I've become a simple souvenir of someone's kill
And like the sea, I'm constantly changing from calm to ill
Madness fills my heart and soul, as if the great divide could swallow me whole
Oh, how I'm breaking down

Someone come and, someone come and save my life
Maybe I'll sleep when I am dead,
But now it's like the night is taking up sides
With all the worries that occupy the back of my mind
Could it be this misery will suffice.

Someone come and, someone come and save my life
Someone come and, someone come and save my life
Someone come and, someone come and save my life
Could it be this misery will suffice.

 

-

konstig kväll
bråkigt
tråkigt kortspel
god mat
hemsk magkänsla
 

Jenny och Johan

 
 
 
 

GoPro

 

Jag ser dig när du sover.

 

Jag gör de för honom och för henne.

Hejsan! Nu har jag fixat upp allt med föräldrar och vänner. Har valt att satsa extra på bloggen nu. Dock kommer detta vara en fotoblogg och ingen vardag typ. Jag kommer inte skriva om vad jag gjort varje dag osv. För de är inte kul att läsa. Så kommer nog för det mesta bara ladda upp bilder. Hoppas ni gillar mitt förslag, så hörs vi. Åter igen, tack till alla som läser bloggen och stöttar mig! Jag lovar er en fantastisk höst här på bloggen! Förlåt om jag förvirrar er...
 

Tackar för mig!

Hejsan! Nu är de faktiskt så att det här blir mitt sista inlägg för nu lägger jag ner med bloggen. Är less på allt, saknar insperation och kommer inte ha tid när skolan börjar igen. Så jag vill bara tacka er för allt ni gjort för mig. Alla possetiva och peppande kommentarer och allt ni gjort för att jag skulle ha fortsatt när jag tänkte sluta förra gången. Jag kommer inte ta bort bloggen utan den kommer att få vara kvar som ett minne. Hoppas ni hittar någon bättre blogg att läsa i framtiden! Tack och hej!
 
 

I'm back!


You and me

Hejsvejs! Nora kom hit och rev upp mig vid 9 tiden imorse. Då vi käkade frukost fixade till oss och drog ut och fotade. När vi var klara med dom seriösare bilderna så åkte vi till min mormor och hämtade rekvisita. Så drog vi hem åt lunch och gick ut till skogen för att fota dom andra bilderna. Nu har vi redigerat bilderna och dom blev riktigt bra. Älskar när man tar kort och blir nöjd med sitt resultat! Nu ska vi väll ta och hitta på någoting så vi hörs. Puss
 

live hard live your dream.

 

Hård som sten men också mjuk som en fjäder.

 
 

Brighton 2013 -Iphone

Eftersom att det här har varit världens bästa sommar och alla njuter av att se bilder från min resa så tänkte jag visa en hel del bilder jag tog med mobilen. Blir både glad och ledsen över att se alla bilder. Saknar alla så himla mycket.. Tack till alla underbara personer som gjort hela mitt sommarlov!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ojoj..

Nu är de så att jag fått en dålig vana, eller om man ska kalle de för ett beroende?! Hm... Måste tänka på de. Iallafall så har jag blivit en riktig kaffe drickare... Dock är de inte vanligt kok kaffe jag dricker utan is kaffe köpt från affären. Detta är något som jag absolut måste sluta med. För
1. De är onyttigt, för mycket socker!
2. De blir så sjukt dyrt för de är Starbucks och för att jag dricker minst två stycken "koppar" om dagen.
3. De är onödigt att köpa kaffe när man kan göra det själv hemma.
Så idag skulle jag ge mig på ett försök för att min ekonomi inte riktigt håller. Så jag kokade vanligt kaffe som jag sedan hälde socker i och kylde ner i ett vattenbad. Tömde sedan på en hel del grädde och har låtit den stått i kylen i ca 2 timmar och nu smakar den helt ok! Så om de är någon kaffe beroende där ute, prova de!
 

Chill söndag.

Hejsan! Idag har jag faktiskt haft en väldigt lugn söndag. Klev inte upp fören kl 14.. Hehe. Städade upp på rummet kastade ut de gamla skrivbordet och tog in de nya. Satte upp nya hyllor och ställde dit alla saker. Blev fruktansvärt nöjd! Känns lite som ett nytt rum med mer plats. Hihi. Efter middagen åkte jag och Victor på affären och handlade lite gott för att sedan slå oss ner i källaren med ännu en säsong av The Dudesons! Dock är de slut nu... Så vet inte vart jag ska tavägen!! ;) Haha. Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen! Puss
Ni kan få en sneak peak på de nya hyllorna för allt är inte klart ännu. Så håll ut! :D
Före:
Bild på de nya hyllorna:
 
 

Lördags kvällen:

Hejsvejs! Har haft fullt upp ikväll därför de blivit dåligt med bloggning... Tog en cykel tur med mamma och fotade i Bensjö. Sen cyklade vi hem. Då kom Jenny hit, vi tog en promenad, tog med kameran så vi tog massa knäppa bilder och bara dummade oss. Haha. När hon åkte hem gick jag ner i källaren och målade klart mitt sktivbord som förhoppningsvis flyttar in på mitt rum imorgon. Jippi!! När jag var klar med de frågade min bror mig om jag ville kolla på film och när jag får bestämma blir de alltid The Dudesons. Hihi, mina favorit finnar! Om de är någonting jag ska göra innan jag dör så är de att träffa dom! Men nu tycker jag att klockan börjar på att bli för mycket... Så godnatt. Har ni inte sett The Dudesons så har ni missat något och bör kolla på de efter ni läst klart detta. Tjohej!
Några bilder jag tog med Jenny. Fattar inte att jag publicerar detta men men, beklagar för att de ser ut som att jag ska äta upp någon när som helst...
 
 

Som en dröm fast jag är vaken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, myself and I.

 
 

Bensjön runt!

Hejsvejs! Startade dagen idag med att måla mitt skrivbord. Gick faktisk ganska snabbt dock var färgen inte så täckande så måste måla de en gång till.. Aja! Senare idag kom min kusin tjej Jenny och hämtade mig. Så åkte vi till Bensjö för att kolla på dom som var med och tävlade i Bensjön runt. Var väldigt roligt, vi fotade och hejade på dom som simmade och sprang. Nu har jag nyss kommit hem för var med mamma och handlade... Ska väll grilla ikväll sen måla de sista på bordet. Yey. Vi hörs, puss!
 

Om college:

Hejsan! Som jag sa i de förra inlägget så tänkte jag ta upp en grej i ett annat inlägg. De är nämligen så att jag har börjat fundera på vad jag ska göra efter nian och jag har kommit på att jag själv inte vill gå på gymnasium här i Sverige för de finns ingen linje jag tycker värka vara särskilt intressant. Så hela förmiddagen idag har jag suttit och kollat på olika college i usa. Kanske tar och åker med EF och studerar i nån månad i antingen England eller Usa. Jag känner att jag bara är så himla trött på sverige och allt tråkigt vi gör här. Allt ska bara vara de samma gamla vanliga hela tiden. Jag har kollat upp en hel del saker. Vart man kan åka, hur mycket de kommer att kosta och hur lång tid man kan vara borta. De går att åka till de flesta länderna där man kan studera i antingen 6, 9 eller 11 månader. Dock tror jag inte att jag kommer att ha råd. Men de skulle verkligen vara så himla roligt att få prova på de plus att de gör bra för framtiden när man ska söka jobb osv. För om jag väljer en linje här hemma i sverige kommer de antingen bli media eller musik. Dock kommer jag inte få någon riktig utbildning om jag går estetisk och då måste jag fortsätta på universitet efter skolan som är i 5 år? Visst de skulle vara super kul. Men som sagt jag vill inte vara kvar här i Serige jag vill utomlands! Jag vet ju inte vilka de är som läser min blogg men om de är någon som ska börja gymnasium eller så hur tänker ni? Har ni också funderat på att åka utomlands? 
 

Jag gråter bara i regnet.

Hejsan! Idag har de varit en riktigt bra dag. Moa sov hos mig inatt, vi hade de super mysigt. Kollade på film, åt massa gott och bara pratade. Älskar min finaste Moa mest, du är verkligen helt fantastisk! Hon drog och jobbade idag vid 10 tiden. Jag slog mig ner i soffan och kollade på Degrassi, världens bästa serie! Fick sen en ide om en sak som jag tänkte ta i ett annat inlägg. Vid 1 tiden så kände jag för att åka till stan så jag, min kusin och hans tjej åkte in en sväng för att shoppa lite. Så här har ni bilder på de jag köpt puss.
 

SÅ SJUKT LYCKLIG!


andas utan luft

 

Idag är de torsdag!

HeJ! Idag har jag haft en suuuuper tråkig dag!! Började dagen med att jag och mamma var och åt lunch på thai. De var otroligt gott och väldigt mysigt. Sen ville jag gå ner i källaren och fortsätta med mitt skrivbord med vi behövde en sak från vårat andra hus och mamma skulle hämta den efter hon hade varit ute och plockat bär... Och vet ni vad? Jag följde med och plockade blåbär... Haha. De var så förbannat tråkigt! Så efter att jag hade plockat halva hinken gick jag och satte mig i bilen och satt där i säkert två timmar och väntade... När jag änligen kom hem igen så grejade jag med bordet. Har äntligen börjat måla! Snart kommer de fina bordet flytta in i mitt dö tråkiga rum!! Längtar som bara den! Men nu känner jag att de bara blir massa dö snack.... Moa är påväg hit, hon ska sova här. Vi ska väll ut och fota bara mysa som alltid. Puss
 
 

The best damn thing!

 
 
 

don't judge me, i am who i am.

Hihi, tog och köpte lösnaglar när jag var i England. Tyckte dom var otroligt söta!
 
 
 
 

Vad är de för dag? Torsdag?

Hejsan! Hur äre med er? Men mig är fortfarande allt fint! Började dagen idag med renovering av mitt nya skrivbord. Har slipar och bränt bort all gammal färg på det idag. Tog ganska lång tid men de var faktiskt ganska kul. Tror de bara är lite slipning kvar kanske får börja måla det imorgon. Ska bli så kul med lite nytt på rummet och de ska också bli så kul att visa före och efter bilder för er. Hihi... Mamma har även varit och köpt nya hyllor till mig som ska komma upp ovanför de nya skrivbordet, men nog om de! Efter middagen kollade jag runt lite på youtube och fick världens foto sug så tog på mig lite smink och drog med mig kameran och mamma ut. Dock har jag slut på insperation så de blir bara massa bilder på mig. Ska vara uppe inatt och kolla på we<3it så jag kan få några nya foto ideer. Vi får väll se! Jag tycker inte ni fått nog av ego bilder så här har ni några fler! Ni får ha det så bra! Kram från mig!
 

Take me with you!


Men nanting

Hejsan! Allt väl? Med mig är de bara fint! Har spenderat de senaste dygnet i min stuga med mamma, kusin och hans mamma. Igår innan dom kom dit var jag och mamma ute och plockade hallon, backade paj och sen åt vi middag och paj när Ludvig och Anna kom. När vi ätit klart var vi ute och åkte båt till en strand där vi stannade och tog lite kort osv. När vi kom iland hade de hunnit bli mörkt så vi tog mopederna och körde en längre slinga i mörkret, sjukt kul! Vi var väll tillbaka vid 12 tiden då vi spelade kort till typ 2. När vi vaknade imorse var de halvdåligt väder så vi har mest varit inne och spelat kort. Väldigt trevligt! Nu ska jag ta och åka upp till vårat andra hus och hämta ett skrivbord som jag ska måla om. Så vi får ta och höras någonting. Puss
 
 
 

TACK!

Hejsan svejsan! Nu är verkligen humöret på topp igen! Fick nämligen hjälp med bloggen så den blev som vanligt igen! Tack ska du ha Hanna. Du räddade swriöst mitt liv! Trodde verkligen att allt var över igår!!!
Så nu tycker jag att alla ska gå in på hennes blogg för hon är extremt duktig på att fota!
http://hannawestiin.blogg.se/
 
 

ajaj..

Jag beklagar verkligen för hur bloggen ser ut. Men jag vet inte vad jag ska göra längre. De blev något fel igår som inte går att repparera. Blogg.se svarar inte när jag skickar mail till dom och de finns ingen som kan hjälpa mig. Kommer antagligen att få stänga ner den här bloggen och börja om på nytt... Hatar allt... :(
 

IMORGON SMÄLLER DET!

Imorgon kl 14.20 kommer jag synas på blogg.ses SYNAS! Har köpt de för ihopsamlade poäng. De får ni inte missa! Ha det bra, puss! :*
 


lonely and lost without you

 

Only the horses.

 

En kväll i augusti.

 

Saknar Brighton och alla människor så de gör ont..


Sweet summer.


I dropped my swag on the floor.

 
 

Jag försöker men förlorar varje gång.

Hejsan! Antar att jag må ta och skärpa mig nu! Har bloggat hemskt dåligt på siståne men nu har jag tagit en hel del bilder och de lä bli fler så håll ut! Inatt har jag sovit i stugan. Har badat, öst moppe och plockat bär. Grillade igår kväll med grannarna sen badade vi och kvällen slutade med film mys. Hade iallafall en super trevlig kväll. Idag har jag inte gjort så mycket. Tog bara med mina saker sen fick pappa skjutsa hem mig. Har varit ute och tagit några ego bilder. Woops... Haha. Imorgon åker jag tillbaka till stugan för kusin ska komma dit och hälsa på. Vi ska bjuda på middag och sen hoppas jag de kommer bli massa fiske och kortspel. Kommer bli mysss. Men nu ska jag ta och redigera någre fler bilder så hörs vi. Puss 
Några bilder jag tog hos momma. Letade fram en gammal klänning som tydligen väckte fina minnen hos henne.
 

 

Palla solen..

Halloj! Har fullt upp nu bara så ni vet varför de går lite segt med bloggning... Igår var jag hemma hela dagen. Städade och färgade även håret. Vid 6 tiden åkte jag till Moa där vi höll på med hästarna, red lite, kollade på film, träffade Wilma och bara hade de mys. Imorse åkte vi till Bräcke vid 10 tiden. Jag åkte hem till momma och moffa. Dom bjöd på gå frukost sen hade min ur gulliga mormor spelat in en konsert med Melissa Horn som hon hade haft medans jag var i England. Dom som följt min blogg ett tag vet att jag AVGUDAR Melissa Horn.. Konserten var iallafall helt otroligt bra! När den var slut åkte vi till vårat andra hus i Löningsberg där jag kollade på ett skrivbord som jag ska ta hem och måla om. Kommer bli awesome!! Innan vi åkte hem igen var vi in på affären och handlade. Mamma och pappa är inte hemma så ska sova hos mormor dagen till ära. Så hon skulle också bjuda på middag. Kommer bli så mysigt. 
Jag skulle visa er kort från igår med Moa tog mitt minneskort och skulle ta bilderna till sin dator men hon hedde tydligen inte tillbaka de i kameran sen så är utan de nu och de betyder.. Inga bilder.... Dom kommer nog snart! Hoppas alla har det bra så hörs vi. Puss :*
 

8 saker jag inte skulle klara mig utan:

1. Tejp! De är verkligen en sak jag inte skulle klara mig utan. Jag använder tejp till de mesta. Haha.. Både till att laga saker, måla naglarna och inom foto ^^.
2. Plåster! De använder jag dagligen. Eftersom att jag har stora problem med mina hälar så måste jag använda plåster i dom flästa skorna.
3. Min telefon. Var utan den hela förra veckan. ALDRIG MER! Asså det är helt sjukt hur man kan bli så beroende av en sak. Att inte skunna hålla kontakten med resten av världen... Telefon beroende här!
4. Min ipad och dator. Om jag inte hade dom hade jag inte kunnat blogga och de är något av de roligaste jag vet.
5. Min kamera. Jag lever för att fotografera. Min kamera gick sönder förra året och dom 1 och 1 halv månad jag var utan den trodde jag att jag skulle dö. Visste inte att man kunde sakna en sak så mycket. Foto är verkligen mitt liv!
6. Musik! Någonting jag lyssnar på dagligen och nästan hela tiden. Musiken lyser upp enns dagar och även bestämmer vilket humör man är på. Jag helt enkelt bara älskar musik!
7. Hårsnoddar! Om jag inte hade haft de vet jag inte vart jag tagit vägen nu. Så fort man inte orkar med sitt hår är de så skönt att bara snurra upp de i en knut och då beöver man ju förstås en hårsnodd eller två ;) 
Jag anväder hårsnoddar varje gång jag duschat för att göra flätor annars vet jag inte hur mitt hår skulle se ut.
8. Utan min platttång.... Skulle aldrig överleva! Min lugg brukar bli så fruktansvärt lockig och är de någonting jag verkligen hatar så är de när  luggen är lockig! Tack till den som uppfann plattången! :D
 
 

RSS 2.0