Min utrustning inför Vasaloppet

Idag införskaffade jag mig det allra sista inför Vasan. Det jag och mamma satsat på mest är att vara varm, för de värsta som finns är verkligen att frysa. Plus att krampen kommer fortare om jag blir kall. Så jag kommer att köra 99% ull. Dubbla handskar är ett måste, för jag kommer garanterat bli blöt och kall om händerna och då är de perfekt att ha ett extra par i väskan. Det hade jag iallafall på Icaloppet och det var så skönt att byta vantar efter halva loppet. 
Någonting jag spanat in ett tag på jobbet är Charlotte Kallas egendesignade glasögon. Jag har inga skidglasögon sedan tidigare så det var en självklarhet att det fick bli Kallas. 
Jag har velat lite fram och tillbaka om jag ska köpa en ull-bh, jag blir oftast kall över rumpan och inte över bröstet så jag tycker det känns lite ovärt att köpa en ull-bh för 600kr. Grejen med ull, för er som inte vet. Är att när man blir svettig och blöt så blir ullen inte kall, vilket andra syntetmaterial blir. Så det blir 100% ull från topp till tå.
Någonting mer som jag velat fram och tillbaka om är, vilken vätskerygga jag ska ha. Jag har både en midjeväska och en camelbak. När jag och mamma sprang Night snow run så frös sugröret till min camelback plus att den inte har mycket plats till att lägga saker i. Min midjeväska har mycket plats och rymmer 2 liter vatten. Dock är den väldigt obekväm och tung för ryggen. I vilket fall så har jag laddat med bars och tabletter för krampen. På sista bilden så ser ni mina stavar och skidor. Allt är från Fischer och jag ska åka Vasan på mina skinskidor. Önska mig lycka till!
 

Kommentarer
Postat av: Lena%25252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252520Tj%252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525E4rnberg

Lycka till <3 Har nu laddat ner Vasaloppet Vinter-appen så jag kan följa er :P

2018-02-20 @ 19:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0