Så mycket fina saker

Hej på er! Oj, vad denna lediga dag gått fort. Jag startade med att åka till Coop imorse och panta tre kundvagnar fyllda med pant. När jag äntligen var klar åkte jag hem till momma och moffa för att äta frukost. Där blev jag bjuden på havregrynsgröt och macka med morötter, de godaste som finns. Momma höll även på att städa och rensa där hemma och jag fick med mig sååå mycket fina saker hem. Krukor, växter, plädar och annat roligt. Jag tycker om att vara med momma, vi har vår speciella humor och vårt speciella band. Hon hade en järneksplanta som jag fick med mig hem för att plantera, självklart läste jag på lite om järneken och hittade lite historia på google. Bland annat trodde man förr att järneken skyddade ens hus och trädgård från häxor och onda våldnader. Förhoppningsvis bringar plantan tur med sig.
Efter besöket hos momma så for jag till Florist Kirsten och köpte några blommor till krukorna jag fått. Därefter var det dags att åka till tandläkaren, vilket gick jätte bra. Jag har nog aldrig blivit undersökt av min mamma tidigare (vad jag vet) men idag insåg jag hur proffsigt hon är och vad mycket hon kan. Faktisk så vart jag riktigt stolt.
Sedan jag kom hem har jag bara pysslat på, planterat om mina blommor och fotat. Ikväll så blir de film och slappa. Imorgon börjar allvaret igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0