3 outfits med samma shorts!

Hejsan! Idag hade jag tänkt att prova någonting som jag aldrig gjort eller bloggat om tidigare... Tror jag! Jag har nämligen tagit kort på tre outfits. En för slapp vardag, finare vardag och fest. Jag har använt tre olika toppar med olika accessoarer. Armband, haldsband och skor. Hoppas ni gillar det här. Det är inte så bra bilder, men de är första gången så man ska inte klaga. Kommentera gärna vad ni tycker om ni vill ha sånt här inlägg igen eller inte! :)
Outfit 1 Slapp vardag:
Till den här outfiten har jag valt en topp som är mjuk och ganska sval. Det är som att använda en munkjacka utan luva när man har den. Jag har även valt ett enkelt armband i trä, super sött. Om jag skulle gå ut med dom här kläderna skulle jag använda gröna converse till.
Topp - Levis/ Shorts - H&M/ Armband - ?/ Skor - Converse
Outfit nr 2 finare vardag:
Till den har jag valt ett linne som egentligen är en klänning. Väldigt skön att använda när det är varmt ute. Den är också super söt! Till den har jag valt ett pärl haldsband och jag tycker de är finast att vara barfota till den!
Topp - Veromoda/ Shorts - H&M/ Hasband - Marknad
Outfit nr 3 fest:
En liten finare topp med spets på som passar bra till en sommar fest, student eller bara en middag hos en släkting. Det jag kan ogilla med den ibland är att den är genomskinlig och jag brukar därför använda ett linne under. Till denna outfit har jag valt att använda två armband som passar fint till toppen. Om jag skulle gå någonstans skulle jag välja låga converse i orange.
Topp - Veromoda/ Shorts - H&M/ Armband - gjort själv/ skor - Converse

 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0