3 outfits med samma shorts!

Hejsan! Mitt förra inlägg med 3 outfits med samma shorts blev väldigt hissat och många sa till mig att de var bra och att de var en bra ide och så frågade min kära vän Nora mig nyss om jag inte kunde ta och göra ett nytt sånt inlägg så varför inte liksom!
Idag har jag använt ett par shorts från hm med ett super häftigt mönster på.
Outfit 1 slapp vardag:
Till den här outfiten har jag tänkt att de bara ska vara enkelt och skönt. Jag har valt en super söt tröja med en mustach på och till denna outfit har jag valt två armband som matchar de låga conversen jag valt att använda till.
Shorts - H&M / Tröja - Gina / Armband - gjort själv / Skor - Converse
Outfit 2 finare vardag:
De kommer vara en outfit varje gång jag gör de här med en långärmad tröja. Till den finare vardagen har jag valt en vinröd kabelstickad (tror jag de heter) tröja. Den kan vara en aning varm om de är soligt men kan vara skönt att ha när de blir svalare på kvällen. Om du gillar Justin Bieber så är ju det här outfiten för dig. Har nämligen valt ett haldsband med han på till denna tröja. Ni kan använda valfria skor för jag hittade inga som passade så bra.
Shorts - H&M / Tröja - H&M/ Halsband - Marknad
Outfit 3 fest:
Den sista outfiten har jag gjort precis efter hur jag tycker om att ha de. Jag älskar min vita skjorta som man kan ha till de mesta och som på grädden på moset så sätter man dit den ur gulligt flugan. Till min favorti outfit kan man använda sig av ett par röda converse!
Shorts - H&M / Skjorta - H&M / Fluga - H&M / Skor - Converse
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0